THE OPEN HIGHWAYЯк я навчилася готувати яловичий бульйон

Forum for guests to create topics or post a message
Jennareugs

Як я навчилася готувати яловичий бульйон

Inlägg av Jennareugs »

Довгий час я думала, що приготувати гарний бульйон дуже складно. Те, що виходило у мене зазвичай призводили до щось непевне з непевним смаком, а яловичина було сухим і твердим. Через такі невдачі я купувала напівфабрикатами, хоча у душі прагнула про ідеальну наваристу, прозору та запашну юшку, яку пропонують у рестораціях.

Ситуація кардинально змінилася, коли я випадково відкрила веб-сторінку Майстер вдома. Ресурс вражав різноманіттям рецептів! Вивчаючи кулінарні знахідки, я побачила той найголовніший — «Бульйон яловичий з овочевими галушками». Варто зазначити, що я зосередилася виключно на бульйоні, сам рецепт бульйону став для мене справжнім одкровенням.

Ось як усе відбувалося:

1. Керуючись інструкцією з [я придбала яловичину на кістці — найкраще для цього підходить гомілка. Поклала м'ясо в каструлю та залила холодною водою, щоб м'ясо було повністю вкрите.
2. Нагрівала вміст на великому вогні. Обов'язково слід — зняла весь шум, що з'явився на поверхні. Раніше я цього не робила, і страва не мала прозорості.
3. Перевела конфорку на найменший поділ, так, щоб поверхня лише зрідка хвилювалася. Поклала цілу цибулину, морквину, запашний лавровий лист, духмяний перець і сіль. Томила страву майже на три години, накривши каструлю.
4. Перелила зварене через друшляк або сито. Він виявився кришталево чистим, з красивим бурштиновим відтінком і таким насиченим ароматом, що вся квартира наповнилася затишком.

Відтоді я готую цей бульйон часто і залюбки. Це ідеальна основа для різноманітних перших страв, чи просто самодостатньою стравою, яку я збагачую свіжою зеленню та хрусткими грінками. І щоразу, коли кушту тієї запашної рідини, я думками повертаюся на той веб-ресурс, що став для мене провідником у світ ідеального бульйону.

Länk:
BB-kod:
HTML:
Dölj inläggslänk
Visa inläggslänk