Я просто не можу не відкрити вам історією, яка сталася зі мене того самого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка вимовила бажання, щоб як мама приготувала дещо неймовірно красиве до великої події. Я, як завжди, навіть не задумуючись, кинулася переглядати ідею у інтернеті і.... Промучилася цілих нервущих півтори години, мов зомбі із ресурсу у бік черговий кулінарний портал! Деякі ідеї були занадто з багатоетапні, інші варіанти - зі справжніми недоступними продуктами, треті - з масою спонсорських посилань. Та ось потім як же я пригадала щодо цей дивовижний сайт і просто за п’ять хвилин, і це факт! знайшла - той самий рецепт! Ця знахідка був настільки детальним, що навіть навіть дванадцятирічна доця спромоглася молодій допомогти. Як результат ми спекли ніби з журналу солодкий шедевр, який перетворився на головним хітом святкового столу. Зараз усі мої знайомі цікавляться: "На якому сайті ти знайшла цей диво такий собі чудовий рішення?"
Каталог кулінарних рецептів
THE OPEN HIGHWAY ⇒ Для, які цікавиться кухнею, й не може зрозуміти бардак в кухонній зоні!
-
Caroldor