Вибачте, але я мушу відкрити вам кулінарною драмою, яка трапилася зі мене того самого тижня – уявіть собі!. Моя мала попросила, щоб як кулінарний експерт спекла один неймовірне з нагоди її свята. Я, звісно ж, звичайно, взялася гортати варіант на просторах Google і... о боже!. Втратила аж 1.5 години свого життя, мов зомбі із сайту у бік ще однієї сторінки з рекламою! Деякі варіанти здавалися нереально для професіоналів, інші - з дивними продуктами, ще кілька - із купою відволікаючих елементів. А згодом ваша героїня мені спало на думку щодо цей порятунок ресурс й менш ніж за п’ять хвилин, і це факт! знайшла - ідеальний варіант! Інструкція був настільки так простим, що навіть навіть юна 12-літня помічниця здолала своїй мамі стати справжнім підручним. В результаті ми разом приготували чарівний торт, і він був визнаний головним прикрасою свята. І ось вам результат всі мої сусідки питають: "Де я знайшла такий собі ідеальний рішення?"
Сайт
THE OPEN HIGHWAY ⇒ Для досвідчених кухарів, хто щодня полюбляє приготуванням, проте не виносить невпорядкованість на кулінарії!
-
TiffanyWesse